top of page
Schoonheidssalon
In mijn schoonheidssalon kunt u even heerlijk tot rust komen, hierbij maak ik gebruik van de productlijn van Webecos.
In de salon geef ik ontspannende behandelingen voor het gezicht.
Ik heb drie verschillende behandelingen;
De reinigende huidbehandeling: Dit is een korte behandeling, vooral op de jonge huid gericht, met onzuiverheden. Hierbij reinig ik de huid goed, waarbij ik de onzuiverheden weg haal, en de behandeling met een kort masker afsluit. Deze behandeling duurt ongeveer 30 minuten.
De kleine huidbehandeling: Ook hierbij reinig en verzorg ik de huid goed, gebruik ik het stoomapparaat, haal ik onzuiverheden weg,  epileer of hars ik de wenkbrauwen, en sluit ik de behandeling af met een masker. Deze behandeling duurt ongeveer 45 minuten.
De grote huidbehandeling: Dit is een uitgebreide behandeling. Hierbij reinig en verzorg ik de huid goed. U kunt uw wimpers en wenkbrauwen laten verven, wenkbrauwen laten epileren of harsen, en eventueel  bovenlip/kin laten harsen. Hierna krijgt u een ontspannende gezicht, nek, decolleté massage, en sluit ik de behandeling af met een masker. Deze behandeling duurt ongeveer 90 minuten.
Buiten deze drie behandelingen, is het ook mogelijk een afspraak te maken voor de losse behandelingen van bijvoorbeeld, het epileren van wenkbrauwen, verven van de wenkbrauwen of wimpers, of het harsen van bovenlip, kin, benen, bikinilijn of oksels.
 
Vanaf 1 januari is het ook mogelijk om een afspraak te plannen voor een lash lifting. Hebt u vragen over deze behandeling, benader mij dan gerust.
Graag verwelkom ik u in mijn Schoonheidssalon aan de Lege Morgenstraat 13 in Duiven!
bottom of page